WAT WE DOEN

CROSSING-BORDER adviseert Nederlandse bedrijven bij het plannen, ontwikkelen en uitvoeren van marketingprojecten op de Duitse markt. Dit maakt ons sterk, we kennen beide landen en hun markten door en door. Wij weten hoe we van het verhaal van jouw Nederlandse product of dienst een Duitse kunnen maken. Dit gaat verder dan alleen vertalen!


Voorbereiden en „vertalen“

Het motto „een goede voorbereiding is het halve werk“ is onze leidraad! Jouw merk Duitsland klaar maken, is één van de belangrijkste stappen. Hiervoor doorgronden we samen met jou jouw dienst of product. Als we bij de kern zijn, kunnen we het verhaal in het Duits gaan vertellen. Naast een goed Duits verhaal, zijn ook een aantal basiselementen nodig om uiteindelijk de Duitse markt succesvol te kunnen betreden. Samen bespreken we wat voor jouw product nodig is en wat we hiervan gaan omzetten. Ook als je al op de Duitse markt actief was, kan het zinvol zijn dit proces nog een keer te doorlopen.

Marketing en communicatieplan

Staat het Duitse verhaal en zijn alle voorbereidingen gedaan, dan gaan we aan de slag met een marketing en communicatieplan. Ook hier gaan we weer uitgebreid samen met jou bekijken wat jouw wensen en doelen zijn. Na een uitvoerige briefing zorgen wij dat jij snel een concept hebt voorliggen. Wij werken met profs in alle media, waardoor we ons niet alleen tot online beperken. Ook hier zijn we dus cross border, het is de mix van verschillende media die het marketing en communicatieplan sterk maken. Dit kan uiteenlopen van SoMe, radio en video tot OOH, print, events in de breedste zin van het woord en natuurlijk pers & pr.

Projectmanagement

Wij zorgen er voor dat de campagne wordt omgezet. Wij coördineren de gehele campagne en werken hierbij nauw met jou samen. Zo geven wij precies aan welke informatie wij wanneer van jou nodig hebben, adviseren jou bij beslissingen en zorgen dat alle deadlines worden aangehouden. Een uitgebreide reporting sluit het geheel af.